VinKurs 2019

Vi ønsker å tilføre våre gjester nyttige og kunnskapsbaserte vinkurs i tilknytning til middag eller for seg selv. Svein Lindin fra Kapital og Finansavisen holder kursene. Han er svært engasjert og har årelang erfaring med å formidle vinglede og kunnskap i alle fora.

Har du spørsmål om kursene, ta kontakt med:
Vinkelner Svein Lindin
Telefon: 47 87 40 83
E-post: svein.lindin@vinforedrag.no

Kursene kan holdes i vårt chambre séparée i tilknytning til vinkjelleren for opptil 12 personer og i Fjordgløtt for opptil 40 personer. Vi hjelper deg med å skreddersy ditt arrangement.


Vinkurs 1:

Mat og vin

Har du lyst på en lærerik og smakfull aften? 
La deg forføre av deilig mat, spennende viner og engasjerte foredragsholdere. Du får smake og lære om forskjellige vinstiler i kombinasjon med en spesialtilpasset meny. 

Kurset kan bookes av grupper fra 12-40 personer og har en varighet på ca. 3 timer.

 

vinkjeller_festningen.jpg

Pris på forespørsel

  • 4 retters og vin i kombinasjon, entrée

  • 5 retters og vin i kombinasjon, premier cru

  • 7 retters og vin i kombinasjon, grand cru

Inkluderer foredragsholder, eget lokale, vinpakke og meny

 

Vinkurs 2:

CHAMPAGNE
- EN BOBLENDE OPPLEVELSE

Bli med inn i Champagnens spennende verden og lær om uttrykkene og dens særpreg. Vi smaker på fire typer av noen av de beste produsentene. Du lærer også hvordan du sablerer en Champagne. La boblene forføre deg og dine gjester.

Pris: 645,- per person

 

Vinkurs 3:

FRANKRIKE - RHONEDALEN, HERMITAGE, CROZES HERMITAGE OG GIGONDAS

En smaksreise i vinstiler i Rhonedalen i Frankrike. Vi smaker oss gjennom 3 ulike områder som setter smaksløkene godt i gang. Vinkurset tar for seg 4 utvalgte produsenter med ulike vinstiler. Du lærer om vinene, områdene og hvilken matretter som passer til de ulike vinene.

Pris: 495,- per person

 

Vinkurs 4:

Italia - Piemonte

Vinkurset tar deg med på en smaksreise om og med personlighetene i Piemonte. Vi forteller og du smaker deg gjennom druene, vinkulturen, menneskene bak vinene. Piemonte er blant vinkjennere fra fjern og nær regnet en av verdens mest spennende vinregioner og et gastronomisk sentrum i Italia.

Pris: 495,- per person

 

Vinkurs 4:

LÆR ALT OM VINGLASS

Vin blir bedre med riktig valg av vinglass. Kurset gjennomgår ulike vinstiler mot forskjellige Riedel vinglass. Som offisielle Riedel-ambassadører i Norge ønsker vi å lære deg mer om hvordan ulike glass kan gjøre vinens smaksopplevelse unik. De aller fleste har ikke opplevd forskjellen før de har prøvd. Dette er en spennende og lærerik opplevelse.

Pris: 595,- per person

 

Vinkurs 5:

Vinum Riedel

Smakingen passer for alle og tilpasses spesielt til hvert enkelt oppdrag. Glasskursene Veritas & Vinum vil lære deg å sette pris på hvordan vinglass kan brukes opp mot mat og hvilket glass som er best å bruke til ulike viner. Du får også nyttig kunnskap om vinene og vinområdene.

Pris: 595,- per person


PRISER TEMAKURS:

Temakurs koster fra 495,-  

Inkluderer 4-5 viner, foredragsholder, glass, kompendie, aromahjul og smaksnotater

Varighet: 60 – 90 minutter eller etter avtale

Vinkursets pris er basert på et antall på 20 personer. Om man er færre justeres prisen opp til grunnprisen for kurset (Grunnpris = 12 personer x oppgitt pris).
Mat & vin kurset har et minimum antall på 20 personer (Grunnpris = 20 x oppgitt pris).
Lokalleie tilkommer om man kun ønsker vinkurs og ikke bespisning etter kurset.

 


For bestilling

Svein Lindin
Telefon: +47 47 87 40 83
E-post: svein.lindin@vinforedrag.no

For mer informasjon:

NO / EN