perrin055.jpg

winemakers dinner

Perrin, Rhône Frankrike

Famille Perrin driftes av brødrene Jean-Pierre og François, og deres til sammen syv barn. Mest kjent er nok deres Château de Beaucastel, hvor det lages både røde og hvite Châteauneuf-de-Pape-viner. Eiendommen er plantet med samtlige 13 druesorter som tillates brukt i appellasjonen. Alle vinmarkene har vært biodynamisk kultivert i over 40 år (økologisk i over 60 år). Selv om alle druetypene brukes, har familien imidlertid en ekstra forkjærlighet for mourvèdre, som ofte utgjør hoveddelen av blenden – og blant annet i kombinasjon med eiendommens beliggenhet i det nordlige grenselandet for hvor mourvèdre-druen modner, gir dette Château de Beaucastel-vinene en langt mer elegant og raffinert stil enn de mer tradisjonelle grenache-baserte utgavene fra andre produsenter i Châteauneuf-de-Pape. 
I tillegg til Château de Beaucastel produserer Perrin-familien vin fra en rekke andre av cruene i Sør-Rhône, samt drifter det storslåtte vinslottet Château Miraval – eks-superparet Angelina Jolie og Brad Pitts eiendom i økolandsbyen Correns i Provence.

4 retters meny - 7 viner
Dato: Torsdag 13. september
Kl: 19.00
Pris: 1275,- per person

For reservasjon for 8 gjester eller fler:

E-post: post@festningenrestaurant.no
Telefon: +47 22 83 31 00

For reservasjon av Winemakers Dinner: 
Velg Winemakers Dinner og 13. september i bookingkalenderen.

NB! Når du har gjort en reservasjon vil du motta en bekreftelse. Der du må legge inn ditt kredittkort som garanti innen 48 timer. Det holdes 1 kr i kortet og dette er kun som garanti. Du velger selv hvordan du ønsker å betale når du er hos oss på Winemakers Dinner.

Ved kansellering eller endringer gjort senere enn 3 dager før arrangementet vil det bli belastet et bookinggebyr på 700 kr per person.

Møter man ikke opp til arrangementet vil middagen bli belastet i sin helhet med 1275 kr per person.

perrin_domaine_de_vinsobres_jpg_11092.jpg
festningen-4007 (1).jpg
 
 
NO / EN