laroque-l-incarnation-de-saint-emilion.jpg

winemakers dinner - Vinhøsten

VITTORIO FRESCOBALDI, Bordeaux

Vi får besøk av Vittorio Frescobaldi fra Cru et Domaines.

Cru et Domaine er en av de største Negotianterna i Bordeaux og del av «Les Grand Chais de France». Les Grand Chais de France er en av de største vinprodusentene i Frankrike som omsetter volum tilsvarende hele 500 millioner flasker per år.

Cru et Domaine er deres Bordeaux spesialist som i dag omsetter for rundt 140 millioner euro i kvalitetsvin, og har 25 asnatte med Bordeaux som sin spesialitet. De eier idag 15 ulike slott i Bordeaux med totalt 490 hektar vinmark, samt at de har ekslusiv distribusjon på over 150 andre eiendommer.

Vi har valg ut 5 viner ifra ulike områder slik at du som gjest skal kunne få et innblikk i de ulike «territoriene» i Bordeaux. Alt fra hvitvin ifra syd, til Cabernet baserte rødviner fra vestsiden og Merlotbasert vin fra østsiden.

4 retters meny - 5 viner
Dato: Fredag 26. oktober
Kl: 19.00
Pris: 995,- per person

For reservasjon for 8 gjester eller fler:

E-post: post@festningenrestaurant.no
Telefon: +47 22 83 31 00

For reservasjon av Winemakers Dinner: 
Velg Winemakers Dinner og 26. oktober i bookingkalenderen.

NB! Når du har gjort en reservasjon vil du motta en bekreftelse. Der du må legge inn ditt kredittkort som garanti innen 48 timer. Det holdes 1 kr i kortet og dette er kun som garanti. Du velger selv hvordan du ønsker å betale når du er hos oss på Winemakers Dinner.

Ved kansellering eller endringer gjort senere enn 3 dager før arrangementet vil det bli belastet et bookinggebyr på 400 kr per person.

Møter man ikke opp til arrangementet vil middagen bli belastet i sin helhet med 995 kr per person.

photo (1).jpg
img_evidenza_vision_company-1192x800.jpg
 
 
NO / EN