winemakers dinner 3. juli

Gavin Chanin

Gavin Chanin representerer «New California Chardonnay» på sitt beste, av Jon Bonné. Decanter ranker Chanins Sanford & Benedict Chardonnay på Topp 5 listen over verdens beste Chardonnay viner utenfor Burgund.

Gavin startet karrieren under kunststudietiden (han lager sine labels selv) på UCLA. Siden familien hans var gode venner med Jim Clendenen på Au Bon Climat, brukte Gavin helger og ferier på å hjelpe Jim. Det som var tenkt som en sommerjobb ble plutselig til 8 år og Gavin har valgt å lansere under eget navn, bare 25 år gammel.

Han klasseres allerede som en av de beste vinmakerne i USA og har værtmed på Forbes sin «30 under 30» liste, som en av få vinmakere i 2011. Samma år startet han også ett samarbeid med vinmarkseier Bill Price som eier noen av de beste vinmarkene i Sonoma Coast. Bill var imponert over hva Gavin fikk til i Santa Barbara og ville se hva denne vinmaker stilen kunne gjøre med druer fra Sonoma. Sammen lager de vin under «Lutum» som allerede er i verdensklasse.

 

3-retters meny - 5 viner
Dato: Mandag 3. juli 2017
Kl: 19.00
Pris: 1295,- per person

NB! Kun 19 plasser
Middagen vil være i uterestauranten.

For reservasjon for 8 gjester eller fler:

E-post: post@festningenrestaurant.no
Telefon: +47 22 83 31 00

 
NO / EN