Taittinger & Boire-Manoux

4-retters meny - 6 viner
Dato: 2. mai og 3. mai 2017
Kl: 19.00
Pris: 1395,- per person

2. og 3. mai ønsker vi deg velkommen til en spennende Winemakers dinner med Taittinger og Boire-Manoux i kombinasjon. Vi får besøk av Mikael Falkman som er Comté de Champagne World Ambassador for Taittinger og Peer Pfeiffer som er eksportdirektør i Boire-Manoux som forteller om deres viner til en spesialkomponert 4-retters meny.

Vi gleder oss!

For reservasjon av Winemakers Dinner; velg Winemakers Dinner og datoen du ønsker i kalenderen nedenfor.

Taittinger Champagne 

Taittinger Champagne er et av de eldste vinhusene i Champagne og ble grunnlagt i 1734 som Fourneaux et Cie Maison de Champagne, senare Forest-Fourneaux. Senere kjøpte Pierre Taittinger vinhuset. Fra 1960-2005 har Claude Taittinger ledet selskapet og gjort dem kjent verden over. Med 289 hektar vinranker produseres mellom 5 og 6 millioner flasker per år, foruten standard-cuvéen Brut Reserve lages blant annet rosé, årgang, Grand Cru og Comtes. 

Boire-Manoux, Bordeaux

Boire-Manoux ble grunnlagt i 1870 i Pulliac av Pierre Boire. Etter 2. verdenskrig ble vinhuset flyttet til Bordeaux, hvor hovedkontoret fortsatt ligger. I dag er det Philippe Castèja, den femte generasjonen, som driver vinhuset. Selvom vinhuset er et av de eldste familiedrevne vinhusene i Bordeaux produserer de moderne viner og er kjent for å være veldig kvalitetsbevisste. 

 
NO / EN