Har du lyst til å jobbe på en av Oslos fineste uteserveringer?

Vi på Festningen Restaurant søker etter kokker, kjøkkenassistenter, serviører, bartendere og ryddehjelper til vår uterestaurant i sommersesongen (mai - september). 

Det er fleksible arbeidstider med muligheter for både deltid og fulltid. Det vil også være muligheter for forlenget kontrakt når sesongen er over.


Kokker / kjøkkenassistenter

Vi leter etter dedikerte, positive, hardtarbeidende og profesjonelle kokker og kjøkkenassistenter som kan bli en del av vårt team. Du må kunne jobbe selvstendig og ha et øye for detaljer.

Send din søknad og cv til Jonathan@festningenrestaurant.no / 
chef@festningenrestaurant.no

Servitører / ryddehjelper / bartendere

Vi ser etter positive, løsningsorienterte, serviceinnstilte og dedikerte medarbeidere som kan bli en del av vårt team. Du bør ha kunnskap og interesse for mat og vin, og gjerne ha erfaring fra lignende stillinger tidligere.

Send din søknad og cv til olle@festningenrestaurant.no

Festningen Restaurant er et rustikt brasserie med fokus på de beste råvarene sesongen har å tilby. I mai åpner uterestauranten som har en av Oslos fineste beliggenheter og plass til 110 gjester. Service og profesjonalitet står i sentrum og vi ønsker å tilby våre gjester flotte matopplevelser.

Festningen Restaurant er en del av Fursetgruppen Restaurant Group og det er gode muligheter for utvikling innenfor gruppens systemer.

NO / EN