FESTNINGENs TERRASSE
Besøk en av byens beste utsikter hvor lunsj og middag nytes i fantastiske omgivelser.
Om sommeren serverer vi deilig mat og forfriskende drikke ute på Terrassen.
Terrassen er nå stengt for sesongen.
MENY
GRILLET FOCACCIA
HAVSALT, ROSMARIN & AIOLI
Grilled focaccia with rosemary, sea salt & aioli
(1,2,5,19)
CHARCUTERIE PLATTER
(Minimum 2 pers)
Charcuterie Platter
(1,2,4,5,13,19,23)
DAGENS FORRETT
Todays starter
Serveres fra 16:00 / Served from 4 p.m
BLÅSKJELL, TOMAT, CHILI
Med tomat, chili hvitløk & pommes frites
Mussels, tomato, garlic & fries
(2,5,13,14,19)
TERRASSENS SKALDYRPLATÅ
SERVERT MED BRØD & AIOLI
Festningen shellfish plateau served with bread & aioli
Minimum 2 pers
Ved tillgjenglighet/When available
(1,2,5,14,19,21)
1/2 HUMMER THERMIDOR
Med salat og pommes frites
Lobster thermidor served with salad & fries
(2,5,13,19,20,21,23)
KYLLING TANDOORI SALAT
Yoghurt, mango, chili & cashewnøtt
Chicken tandoori salad with yoghurt, mango, chili & cashew nuts
(13,16)
CHEVRE SALAT
Honning, sitron-timian dressing & Valnøtt
Chevre salad with honey, lemon-thyme drssing & walnuts
(1,2,4,13,19,22)
TERRASSENS OSTEBURGER
Chipotle majones, tomat, sylteagurk & pommes frites
Terrassenes cheeseburger with chipotle mayonnaise, tomato, pickles & french fries
(1,2,5,13,19)
FISH ´N CHIPS
TARTAR SAUS & SITRON
Fish´n Chips - Tartar sauce & lemon
(1,2,5,6,19)
DAGENS HOVEDRETT
Todays main course
Serveres fra 16:00 / Served from 4 p.m
VALRHONA SJOKOLADEBROWNIE
Karmell, yoghurt & rømmeis
Valrhona chocolate brownie, caramel & yoghurt ice cream
(1,5,13,24)
DAGENS DESSERT
Dessert of the day
UTVALG AV IS & SORBET
Selection of ice cream & sorbet
DAGENS 3 RETTERS
Todays 3 course
Serveres fra 16:00 / Served from 4 p.m
Spør din sevitør/ Ask your waiter
Hele sommeren
FESTNINGENS SKALDYRPLATÅ
HAVETS DELIKATESSER SERVERT MED BRØD & AIOLI
Festningen shellfish plateau. Selection of shellfish served with bread & aioli
Forhåndsbestilles minimum 2 dager på forhånd
DAGENS DESSERT
Dessert of the day
3 retter / 3 course
Fra 9. august til 3. september
Forrett / Starter
CARPACCIO AV OKSE
Sennepsmulsjon, karse, krutonger & parmesan
Beef carpaccio
Mustard emulsion, cress, crouton & parmesan
Hovedrett / Main
LANGE FRA MØREKYSTEN
Grillet hjertesalat, mandelpotet med sitronkompott & gremolata med soltørket tomat
Ling from Mørekysten
Grilled baby gem salad, potatoes with lemon compote & gremolata with sundried tomato
Dessert
DAGENS DESSERT
Dessert of the day
Samlet & lik meny for hele selskapet / We request the whole table to choose the same menu
OVERSIKT ALLERGENER
1 = HVETE
2 = SENNEP
3 = LUPIN
4 = RUG
5 = EGG
6 = FISK
7 = HAVRE
8 = HASSELNØTT
I0 = PISTASJ
11 = MANDEL
12 = SESAMFRØ
13 = MELK / LAKTOSE
14 = BLØTDYR, SKJELL & MUSLINGER
15 = BYGG
16 = CASHEWNØTTER
17 = PEANØTTER
18 = PEKANNØTT
19= SVOVELDIOKSID/SULFATER
20 = SELLERI
21 = SKALLDYR
22 = VALNØTT
23 = UPASTEURISERT OST
24 = MACADAMIANNØTT
25 = SOYA