FESTNINGEN RESTAURANT
Festningen Restaurant er et brasserie med en av Oslos beste beliggenheter. Vi serverer a la carte og dagens meny. Rettene lages av våre dyktige kokker og er basert på spennende og sesongbaserte råvarer.
Ved grupper på over 8 personer, ta kontakt på post@festningenrestaurant.no
Åpningstider:
Mandag - søndag: 11.30 - 21.30 (siste bordsitting)
Lørdag: 12.00 - 21.30(siste bordsitting)
Søndag: stengt (åpner ved lukket arrangement / store selskap)
Julen 2025:
Stengt fra 21. des til og med 6.januar. Vi holder åpent på nyttårsaften, les mer her.
LUNSJMENY
CHEF’S MENU
CHEF’S MENU
2-retters meny // 2 course menu kr 525,-
Tillegg for dagens dessert // Addition for today´s dessert kr 125,-
SNACKS
Fine de Claire oysters
FINE DE CLAIRE ØSTERS
naturell. 3 eller 6 stk
Fine de Claire oysters
natural. 3 or 6 pcs
kr 195,- / kr 375,-
Kr 175,-
SPEKEMAT
Cured meat
Kr 175,-
Caviar
KAVIAR
med toast, rømme og sjalottløk. 12,5g eller 25g
Caviar
with toast, sour cream and shallots. 12,5g or 25g
Kr 325,- / Kr 590,-
FORRETTER // STARTERS
Creamy fish soup
KREMET FISKESUPPE
med dagens fangst, rotgrønnsaker og persille
Creamy fish soup
with daily catch, root vegetables and parsley
kr 255,-
Beef tartare
BIFF TARTAR
med trøffelmajones og syltet shimeji-sopp
Beef tartare
with truffle mayonnaise and pickled shimeji mushroom
Kr 265,-/Kr 365,-
Kr 95,-
Tillegg for pommes frites med aioli
Add on fries with aioli
Kr 95,-
Linguini
LINGUINE
med skavet sort trøffel og hvit trøffelkrem
Linguini
with shaved black truffle and white truffle cream
Kr 295,-/Kr 485,-
Chicken liver pate
KYLLINGLEVERPATÈ
med solbær, endive, brioche og Ras el Hanout
Chicken liver pate
with cassis, endive, brioche and Ras el Hanout
Kr 255,-
HOVEDRETTER // MAINS
Braised beef cheek
BRAISERT OKSEKJAKE
med kremet savoykål, bacon, potetpuré og safrannage
Braised beef cheek
with crispy onion and potato puree
Kr 425,-
Catch of the day
DAGENS FANGST
med kremet savoykål, bacon, potetpuré og safrannage
Catch of the day
with creamy savoy cabbage, bacon, potato puree and saffron nage
Kr 445,-
Gnocchi
GNOCCHI
med nduja, parmesan, hasselnøtter og appelsin
Gnocchi
with nduja, parmesan, hazelnuts and orange
kr 345,-
DESSERT OG OST // DESSERT & CHEESE
Salt caramel
SALT KARAMELL
mandel, eplechutney, vaniljeis og mørdeig
Salt caramel
almond, apple chutney, vanilla ice cream and short crust
Kr 185,-
Kr 85,-
PETITS FOURS
Petits fours
Kr 85,-
Selection of cheese
UTVALG AV OSTER
med brød og syltetøy
Selection of cheese
with bread and jam
Kr 225,-
SELSKAPSMENY
Selskapsmeny for grupper over 8 personer.
Må bestilles senest 4 dager før. Meld fra om allergier.
Set menu for groups over 8 people.
Must be ordered at least 4 days in advance. Please inform us of any allergies.
Ta kontakt for mer informasjon om selskapsmeny til lunsj.