







FESTNINGEN RESTAURANT
Festningen Restaurant er et brasserie med en av Oslos beste beliggenheter. Vi serverer a la carte og dagens meny. Rettene lages av våre dyktige kokker og er basert på spennende og sesongbaserte råvarer.
Ved grupper på over 10 personer, ta kontakt på post@festningenrestaurant.no
Åpningstider:
Mandag - lørdag: 11.30 - 21.30 (siste bordsitting)
Søndag: stengt (åpner ved lukket arrangement / store selskap)
LUNSJMENY
CHEF’S MENU
CHEF’S MENU
2-retters meny // 3 course menu kr 525,-
Tillegg for dagens dessert // Addition for today´s dessert kr 125,-
SNACKS
Fine de Claire oysters
FINE DE CLAIRE ØSTERS
naturell. 3 eller 6 stk
Fine de Claire oysters
natural. 3 or 6 pcs
kr 195,- / kr 375,-
Kr 175,-
SPEKEMAT
Cured meat
Kr 175,-
Caviar
KAVIAR
med toast, rømme og sjalottløk. 12,5g eller 25g
Caviar
with toast, sour cream and shallots. 12,5g or 25g
Kr 325,- / Kr 590,-
FORRETTER // STARTERS
Creamy fish soup
KREMET FIKESUPPE
med dagens fangst, rotgrønnsaker og persille
Creamy fish soup
with daily catch, root vegetables and parsley
kr 255,-
Beef tartare
BIFF TARTAR
med røkt majones, sennepsfrø og karse
Beef tartare
with smoked majonaise, mustard seeds, and cress
Kr 265,-/Kr 365,-
Kr 95,-
Tillegg for pommes frites med aioli
Add on fries with aioli
Kr 95,-
Spaghetti
SPAGHETTI
med kaviar, gressløk og parmesan
Spaghetti
with caviar, chives, and parmesan
Kr 340,-/Kr 480,-
HOVEDRETTER // MAINS
Boeuf Bourguignon
BOEUF BOURGUIGNON
med rotgrønnsaker og potetpuré
Boeuf Bourguignon
with root vegetables and potato puree
Kr 425,-
Catch of the day
DAGENS FANGST
med blomkål, potetpuré og champagne
Catch of the day
with cauliflower, potato purree and champagne
Kr 445,-
Mushroom risotto
SOPPRISOTTO
med syltet agurk, kapers og urteolje
Mushroom risotto
with pickled cucumber, capers and herbal oil
kr 345,-
DESSERT OG OST // DESSERT & CHEESE
Blueberries
BLÅBÆR
med gresskarfrøpraliné og popcorn-is
Blueberries
with pumpkin seed pralin and popcorn ice cream
Kr 185,-
Kr 85,-
PETITS FOURS
Petits fours
Kr 85,-
Selection of cheese
UTVALG AV OSTER
med brød og syltetøy
Selection of cheese
with bread and jam
Kr 235,-
SELSKAPSMENY
Selskapsmeny for grupper over 8 personer.
Må bestilles senest 4 dager før. Meld fra om allergier.
Set menu for groups over 8 people.
Must be ordered at least 4 days in advance. Please inform us of any allergies.
Ta kontakt for mer informasjon om selskapsmeny til lunsj.