lunsj
LUNSJ / LUNCH
FESTNINGENS 2 RETTERS LUNSJ
Festningens 2 course lunch
345,-
Tillegg Dagens dessert
Add Dessert of the day
100,-
DAGENS FORRETT
Today’s starter
145,-
TARTAR AV OKSE FRA ØSTLANDET, KLASSISKE TILBEHØR
Classic Beef Tartar from Østlandet
(2,5,1,4,12,19)
Liten/Small 195,- Stor/Large 235,-
Cauliflower risotto
BLOMKÅLRISOTTO
VINTER TRØFFEL & SYLTET VALNØTT
Cauliflower risotto
Winter truffle & pickled walnuts
(13,19,20,22)
Liten/Small 215,- Stor/Large 245,-
Festningens fish soup
FESTNINGENS FISKESUPPE
TOMAT, TIMIAN & HVITLØKSKRUTONG
Festningens fish soup
Tomato, thyme & garlic crouton
(1,4,6,14,15,20,21)
215,-
DAGENS HOVEDRETT
Today’s main course
245,-
Duck from Holte farm
AND FRA HOLTE GÅRD
PASTINAKK & GRØNNPEPPERSAUS
Duck from Holte farm
Parsnip & green peppercorn sauce
(13,19,20)
275,-
Skrei from Lofoten
SKREI FRA LOFOTEN
GULROT, FENNIKEL & SKALDYRSAUS
Skrei from Lofoten
Carrot, fennel & shellfish sauce
(6,13,20,21)
265,-
Dessert
DAGENS DESSERT
Dessert of the day
125,-
Valrhôna chocolate
VALRHÔNASJOKOLADE
VARIASJON AV VALRHÔNA GRAND CRU SJOKOLADE
Valrhôna chocolate
Variations of Valrhôna grand cru chocolate
(1,5,13,19,25)
145,-
PETIT FOURS & KAFFE
Petit fours & coffee
99,-
Allergier
1 = Hvete, 2 = Sennep & produkter av sennep, 3 = Lupin & produkter fremstilt av lupin, 4 = Rug, 5 = Egg, 6 = Fisk, 7 = Havre, 8 = Hasselnøtt, I0 = pistasj, 11 = Mandel, 12 = Sesamfrø & produkter av sesamfrø, 13 = Melk /
laktose, 14 = Bløtdyr, skjell & muslinger, 15 = Bygg, 16 = Cashewnøtter, 17 = Peanøtter, 18 = Pekannøtt, 19 = Svoveldioksid/sulfater, 20 = Selleri, 21 = Skalldyr, 22 = Valnøtt, 23 = Upasteurisert ost, 24 = Macadamiannøtt,
25 = Soya & produkter fremstilt av soya